Van vrijdag 9 september tot en met zondag 25 september 2016 organiseert Avance opnieuw de grote inzamelactie ten voordele van Oxfam-Solidariteit! 

Breng tijdens die periode je oude herbruikbare schoenen en handtassen bij Avance binnen en je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke waardebon van € 15 of € 5! Uiteraard kun je ook online profiteren van deze actie! Geef gewoonweg tijdens het afrekenen de webcode in die op de waardebon staat. Je waardebon is geldig tot en met 2 oktober 2016.

Heb je inspiratie nodig voor de besteding van je waardebon? De herst-/wintercollectie 2016 van Avance heeft voor ieder wat wils!
Blader meteen door ons lookbook and get inspired!   

 

 

 

 

 

Of laat je meteen verleiden door onze trendy schoenen en handtassen... De nieuwe herfst-/wintercollectie van Avance doet je al verlangen naar koude dagen!

 

  

 

 

Benieuwd naar wat jouw bijdrage concreet betekent? Kijk op oxfamsol.be voor alle info of hou het blogbericht bij de afsluiting van de Oxfam-actie in de gaten!

 

Alvast bedankt voor je solidariteit en tot binnenkort!

Opgelet: Avance Dendermonde neemt niet deel aan de Oxfam-actie.
De waardebon van € 5 is geldig tot en met zondag 02/10/2016 bij aankoop van een nieuwe handtas vanaf € 49,99. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
De waardebon van € 15 is geldig tot en met zondag 02/10/2016 per aankoopschijf van € 74,99. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.