Valentijn is dé perfecte gelegenheid om je eens helemaal op te tutten! Je hebt ongetwijfeld romantische plannen met je partner: een candlelight dinner, een avondje dansen, of een romantische wandeling langs de oevers van de Seine;-)?


Dress to impress, is de boodschap! Ontdek hier onze selectie prachtige artikels die perfect aansluiten bij een amoureuze sfeer. Killer heels in combinatie met een elegante clutch kunnen altijd en alle dames smelten weg voor een man met een mooie geklede veterschoen.

 

 

Met Valentijn hoor je je geliefde in de bloemetjes te zetten. Als bedankje voor alle steun, alle liefde en alle mooie momenten die jullie al samen hebben gedeeld. Avance helpt je hierbij graag een handje! Ideetjes voor hem en voor haar, voor ieders budget: geen cadeau-stress dankzij Avance. Maar waarmee maak je je partner nu precies blij? Met onze selectie kan je je geliefde eens goed in de watten leggen: een knuffelzachte poncho of een prachtige handtas voor haar, een comfy sneaker of gezellige pantoffels voor hem. Koop nú het leukste cadeau!