Het is bijna Moederdag! Dé dag bij uitstek om alle mama's eens in de bloemetjes te zetten en hen te bedanken voor al hun lieve zorgen. Avance gaat helemaal akkoord en heeft daarom een prachtige nieuwe folder met tassen en schoenen waar elke mama zó verliefd op wordt!

 

Tassen in zachte pastelkleuren, sandalen met opvallende prints, instappers met een vleugje blingbling... Het wordt moeilijk kiezen bij Avance! Maar waarom zou je moeten kiezen tussen die boho sandalen met wedge of die classy sandalen met naaldhak? Neem ze gewoon allemaal! Van vrijdag 29 april tot en met zondag 8 mei bieden we je namelijk een fantastische korting van 50% op alle damesschoenen en handtassen van Baggy, Coco Bella, Linea Loresi, Mezura en Libelle!

Maak Moederdag helemaal compleet met een fijn avondje uit waarbij papa zich ook eens helemaal kan optutten. In deze folder vind je niet alleen trendy geklede herenschoenen, maar ook modieuze sneakers en instappers.

 

Verwen je mama dankzij de prachtige collectie schoenen en tassen van Avance. Niet helemaal zeker van de juiste maat?  Geen probleem: retourneer of ruil gratis in een filiaal naar keuze.